sâmbătă, 10 ianuarie 2009

noroi

Inca o zi incredibil de proasta. Una din zilele in care este posibil sa cazi pe scari pentru ca te grabeai sa ajungi la serviciu si sa iei liftul inca 2 etaje, asta numai ca sa ramai blocat o ora si chiar inainte sa te salveze vecinii sa primesti un telefon prin care esti anuntat ca nu esti bun de nimic oricum.
Bucurestiul este o prajitura de ciocolata in momentul asta si indiferent ca mergi pe jos 2 minute sau 2 ore te transformi intr-o minune culinara vie si periculos de frustrata. As fi crezut ca situatia actuala va tine cizmele ALBE cu puf si toc subtire in dulap. Nu! Bunul simt insa nu si-a mai facut simtita prezenta pe strazi si prin autobuze de foarte mult timp... asadar tind sa cred ca a plecat din tara.
Nici nu mai stiu ce inseamna sa fii patriot. LEHAMITE este cuvantul potrivit pt starea mea de spirit cand astept metroul, astept la casa in supermarket, ascult manele la telefoanele calatorilor binevoitori, sunt oprita pe strada pentru ca ori sunt "roacarita" ori "papuse" ori "naspa, fa"... Toate acestea venind spre completarea tabloului Romaniei in anul 2009. Sa dea naiba daca s-a schimbat ceva! Suntem din ce in ce mai inculti si mai ignoranti. Sunt revoltata azi mai mult decat ieri poate... imi trece o vreme...si apoi mai urc o treapta in analiza mea... merita sau nu sa ramai in tara asta?
Aici sunt cei 22 de ani ai mei, scoala, familia, prietenii... toate roz... Dar urmatorii 20-30 de ani vreau sa-i petrec tot in noroi printre manele, seminte si indiferenta? Daca in final raspunsul va fi DA inseamna ca i've been compromised...

now playing: Parov Stelar - FAITH

Niciun comentariu:

despre mine

Fotografia mea
somewhere over the rainbow, Romania